Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Yποτελείς... ξυπνήστε!

Στο τελευταίο -πριν τις εκλογές- newsletter του ΤΕΕ - που εκδίδεται με έξοδα όλων μας, ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης- ο πρόεδρος του, συν. Σπίρτζης προτρέπει τους συναδέλφους να κλείσουν"οριστικά και αμετάκλητα μια μακρά περίοδο εφαρμογής πολιτικών υποτέλειας". 

Συνάδελφε πρόεδρε και εγώ έχω τις απόψεις μου για το θέμα, αλλά τις δημοσιεύω στο προσωπικό μου blog. Το λιγότερο που όφειλες να κάνεις -αν και θεωρώ ότι το newletter είναι για άλλο σκοπό-είναι να ζητήσεις και να παραθέσεις και τις απόψεις και των υπολοίπων μελών της ΔΕ για το διακύβευμα των εκλογών.

Αυτή η τελευταία σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι, ελπίζω να αφυπνίσει τους συνάδελφους όλων των παρατάξεων για τον εκφυλισμό της λειτουργίας των οργάνων του ΤΕΕ και όχι μόνο..., που έχει οδηγήσει στο φαινόμενο να κάνει ότι θέλει "όποιος έχει τη σφραγίδα*".

*συνδικαλιστικός όρος που σημαίνει¨: όποιος νομότυπα ασκεί εξουσία σε ένα φορέα, ενώ έχει φροντίσει να ατονήσουν τα όργανα διοίκησής του και η συμμετοχή των μελών του.

1 σχόλιο:

  1. Δεν βλέπατε και δεν αντιλαμβανόσαστε ότι το ΤΕΕ έχει γίνει παράρτημα του ΣΥΡΙΖΑ ;; Ούτε να πλησιάσετε το κτήριο μπορούσατε γιατί είχε καταστεί φανερά φρούριο του ΣΥΡΙΖΑ. Κάνοντας τίμια πολιτική ο ΣΥΡΙΖΑ ξεπλήρωσε τον Σπίρτζη για τις, επί τόσα χρόνια υπηρεσίες του και εσάς σας πέταξε εκεί που πετάνε τα άπλυτα σεντόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή