Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020

Δύο σημαντικές τηλεδιασκέψεις στις οποίες συμμετείχα την εβδομάδα που πέρασε



Tην Τετάρτη 4/11 είχα την ευθύνη του συντονισμού ακόμη μιας τηλεδιάσκεψης στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου Θεσσαλονίκης με τους οργανισμούς κοινής ωφέλειας και τις εταιρείες παροχής κινητής τηλεφωνίας και internet .

Συζητήθηκαν θέματα όπως:

⛏
η εντατικοποίηση των εργασιών κατά τη διάρκεια της καραντίνας, όταν το οδικό δίκτυο θα εξυπηρετεί εκ των πραγμάτων μικρότερους κυκλοφοριακούς φόρτους
⚒
ο συντονισμός των έργων στο οδικό δίκτυο και τα πεζοδρόμια για τον επόμενο μήνα
📐
η γνωστοποίηση στο Δήμο Θεσσαλονίκης του κατασκευαστικού προγράμματος των οργανισμών κοινής ωφέλειας για το 2021,ώστε να ληφθεί υπόψη στο σχεδιασμό της εκτέλεσης του αντίστοιχου τεχνικού προγράμματος του Δήμου και ιδιαίτερα για τις ασφαλτοστρώσεις και για τις επεμβάσεις στις γειτονιές της πόλης .


Την Παρασκευή 6/11 πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη, ακόμη μια σύσκεψη εργασίας στελεχών του Δήμου Θεσσαλονίκης και του ΕΚΕΤΑ-ΙΜΕΤ, για την ολοκλήρωση των διαδικασιών έγκρισης του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας,στις οποίες συμμετέχω. Ο προγραμματισμός των έργων που θα δρομολογηθούν σε αυτή τη δεκαετία για την συγκοινωνιακή οργάνωση της πόλης και οι στρατηγικές που θα βελτιώσουν τις αστικές μετακινήσεις είναι στην ατζέντα της συζήτησης. Ο κύκλος των συναντήσεων εργασίας θα ολοκληρωθεί εντός του Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου